De IJmuider Harmonie start in januari 2024 met een leerorkest.

Het leerorkest is een muzikaal én sociaal project.
Omdat wij vinden dat muziek maken voor iedereen (financieel) haalbaar moet zijn, hebben we nu een nieuwjaarsaanbieding zodat iedereen kan kennismaken met muziekles en er achter kan komen hoe leuk dit is om met een groep te doen.
Bij voldoende aanmeldingen wordt in januari 2024 gestart met een leerorkest.
Iedere maandag van 18.30 tot 19.30 uur oefent dit leerorkest volgens een Amerikaanse highschool methode.
Vanaf les 1 vormen alle leerlingen op blaasinstrumenten een orkest en levert samen leren én samenspelen meteen veel plezier op!
Het instrument (keuze uit dwarsfluitklarinetsaxofoontrompetbariton of trombone) en het boek met bladmuziek krijg je te leen van de vereniging.

Voor de kosten hoeft niemand het te laten, want tot juli 2024 kost lidmaatschap in onze openingsaanbieding slechts € 85,--.
Dit kleine bedrag wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de gemeente Velsen en een schenking van het Rabobank cultuurfonds!
Het lidmaatschap is dus inclusief een uur muziekles per week, noten leren lezen, orkestplezier, bladmuziek/lesboek en lessen van een professionele muziekdocent en een instrument!

Als je je voor de kerstvakantie nog aanmeldt, kun je op een af te spreken tijd de instrumenten komen uitproberen, zodat je je keuze makkelijker kunt maken.

Geef je nu op om nog keuze te hebben uit alle genoemde instrumenten.

Voor informatie en/of aanmelden mail naar: priscillaruijgrok@gmail.com

 

Laatste nieuws ...

Leerorkest IJmuider Harmonie van start gegaan

IJmuiden – Het leerorkest is een uit Amerika overgewaaide lesmethode. In groepsverband wordt lesgegeven op een door de leerling gekozen blaasinstrument. Er kan gekozen worden uit dwarsfluit, klarinet, altsaxofoon, trompet, trombone of bariton. en leuk. Het leert mensen behalve samen spelen ook samen leven. In Velsen is ook een leerorkest tot stand gekomen en 8 januari jongstleden van start...

Lees verder >

Twiske jeugd festival

De verenigingen IJmuider Harmonie en Heilooër Harmonie Ceacillia hebben samen gerepeteerd om vervolgens mee te doen aan het Twiske Jeugd Festival op 23 juni.  Ze hadden een leuk progamma met veel bekende muziek in petto zoals: The Lion sleeps tonight, en Can you feel the love tonight. We werden meegenomen op expeditie door de jungle.    

Lees verder >

Drie leerlingen geslaagd voor muziekexamen A

Afgelopen zaterdag hebben drie leerlingen van de vereniging het praktijkexamen A gedaan en ze zijn allemaal geslaagd. In december hadden deze leerlingen al hun theorie-examen gehaald en met het praktijkexamen erbij hebben ze nu officieel hun A-diploma: Angela Kops op tenorsaxofoon Daniëlle Vink op dwarsfluit Vera de Bruijn op altsaxofoon Namens de gehele vereniging...

Lees verder >
Meer nieuws >


Agenda

  • Er zijn (nog) geen optredens/activiteiten gepland in dit jaar.

Social Media


Er is een fout opgetreden tijdens het ophalen van de tweets. Bekijk al onze tweets op http://www.twitter.com/MuziekIJH