Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws

Sponsor de IJmuider Harmonie

Sponsor de IJmuider Harmonie met Sponsorkliks op de volgende link. Het kost u niets extra en levert extra inkomsten op voor de vereniging!

Klik hier om te beginnen met webwinkelen:

2017 > >>

Open repetitie

Op 14 mei 2018 houdt de Showband een open repetitieavond.
Iedere geïnteresseerde, blazer, slagwerker of alleen luisteraar is welkom vanaf 20:00 uur in ons verenigingsgebouw Tolsduin Tolsduinerlaan 12 1981 EG Velsen-Zuid.

Big band Seabreeze zoekt een 2e altist(e)

Bigband Seabreeze zoekt een 2e altist(e).

De band staat onder leiding van (saxofonist) Sebastian Ohm. Het niveau is dat van gevorderde amateurs. We repeteren op vrijdagavond 20.30 – 23.00 uur in IJmuiden. We hebben een aantal keren per jaar optredens. De bezetting is (afgezien van de 2e alt plek) compleet. Het repertoire is breed (van standards tot eigen composities van Sebastian).

Goede leesvaardigheid en ervaring met het jazzidioom zijn vereist. Ervaring met soleren is niet noodzakelijk, maar wel een pré.

Voor nadere informatie kan je contact opnemen met Axel van Luijk (avanluijk@quicknet.nl).

IJmuider Harmonie door de jaren heen

Op zaterdagavond 17 maart wordt het IJH gebouw omgebouwd tot een heuse bioscoop.
Een nostalgische filmavond van de vereniging door de jaren heen. In een avondvullend programma kan men nog eens kijken naar filmpjes uit het verleden.
Alle aspecten van de vereniging komen aan bod: Concertorkest, Showband, Seabreeze bigband, Jeugdband, Zwarte pietenband, Miniretten, noem maar op. De historie komt weer even tot leven op het witte doek. Bioscoop eigenaar Sjaak Schoorl heeft een schat aan filmmateriaal dat hij graag met iedereen deelt, uiteraard moeten we hier een selectie van maken. Bij veel animo wellicht een vervolg.
Popcorn en versnaperingen worden verzorgd door het 'bioscoop' personeel.
Zowel leden als oud-leden en diegenen die de vereniging een warm hart toedragen zijn welkom.
De aanvangstijd van deze blik terug in de tijd is om 20 uur in ons IJH gebouw.

Overlijdensbericht Rie de Bie

Met groot verdriet geven wij kennis dat in de leeftijd van 80 jaar, onze oud-voorzitter Rie de Bie op 8 januari jl. is overleden.
Zij heeft voor de toenmalige jeugd, later als secretaris en ook als voorzitter veel betekend voor onze muziekvereniging.

In gedachten zijn we bij de familie. Wij willen hen heel veel sterkte en kracht wensen met dit intense verlies.

Bestuur, leden en vrijwilligers muziekvereniging IJmuider Harmonie

Nieuwjaarsconcert 2018

Op 7 januari heeft het IJHmusementsorkest haar traditionele nieuwjaarsconcert verzorgd in de burgerzaal van het gemeentehuis in Velsen.
Met een mix van film-, pop en musicalmuziek werd een gevarieerd programma gebracht aan het publiek dat de zaal tot op de laatste stoel bezette.
Van Pirates en Spiderman, Lion Richie en de Beatles tot the Lion King en Evita, een goed klinkend stuk muziek onder leiding van Theo Bleeker op de eerste zondag van het jaar.

2017 > >>

• Vr 29 juni '18
    Bigshtots/BNN filmpje as. vrijdag 18.00 u
    Showband

28 maart '18 om 19:48
Open Repetitie bij de #Showband van de IJmuider Harmonie op maandag 14 mei vanaf 20:00 onder leiding van onze nieuw… https://t.co/afCiiecuif
28 maart '18 om 19:44
RT @BiancaRoelofsen: Verdiende 4e plek bij de finals @windsnl in @gem_Eindhoven voor #northseawindsensemble van @MuziekIJH ! https://t.co/…
28 maart '18 om 19:44
De #Showband heeft inmiddels een nieuwe dirigent gevonden in de persoon van Marcel Klok, wij wensen hem veel succes.
27 januari '18 om 15:48
De #Showband / het Performance Ensemble zoekt dirigent per 1 april 2018. Meer info: https://t.co/jneWWUAW2W