Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws

Sponsor de IJmuider Harmonie

Sponsor de IJmuider Harmonie met Sponsorkliks op de volgende link. Het kost u niets extra en levert extra inkomsten op voor de vereniging!

Klik hier om te beginnen met webwinkelen:

2019 > >>

Slagwerkers gezocht voor de Showband

De Showband van IJmuider Harmonie is op zoek naar slagwerkers. De slagwerkgroep bestaat uit snares, bassdrums, bekkens en quints. De blazersgroep van de Showband bestaat uit trompetten, alt-, tenor- en baritonsaxen, baritons, bassen, trombones en mellofoons.
De Showband heeft een gevarieerd repertoire in het marsboekje waar mee ieder optreden verzorgd kan worden. Het uniform in rood/blauwe kleurstelling en de bijpassende kolbak waar de Showband altijd aan te herkennen is, straalt klasse en stijl uit.
Wij verzorgen optredens door heel Nederland, maar zijn ook internationaal een graag geziene gast. De Showband omlijst meerdere soorten activiteiten, zoals in-/optochten, bloemencorso's en vele andere gelegenheden.
Muzikaal staat de Showband onder leiding van Marcel Klok en de slagwerkinstructie is in handen van Marco Harder.
Mocht u een kijkje willen nemen bij de Showband neemt u dan contact met ons op via hoofdbestuur@ijmuiderharmonie.nl.
De Showband repeteert op maandagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur in ons verenigingsgebouw aan de Tolsduinerlaan 12 in Velsen Zuid.
Voor meer informatie bekijk onze website www.ijmuiderharmonie.nl"

Nieuwjaarsconcert 2020

Het 75e jubileumjaar werd tijdens het nieuwjaars concert om 12:00 uur afgetrapt door de Showband in samenwerking met Damiate Band Haarlem. Op de trappen van het gemeentehuis werden de bezoekers verwelkomd met klanken van o.a. Bellavia, the Avengers en Star Trek.
Na deze inleiding nam het IJHMusementsorkest het stokje over met ondermeer muziek van Freddie Mercury (Barcelona), Queen (Don't stop me now) en Johan Strauss sr.'s Radetzkymars.
Na de pauze pakte de Seabreeze Bigband het podium met jazzy nummers als Summertime, Fever en It's o so quiet.
Met een bijna volle burgerzaal weer een geslaagde editie, tot volgend jaar.

Klik hier voor een foto impressie >

Nieuwjaars concert 75 jaar IJmuider Harmonie

Op 12 januari 2020 opent de IJmuider Harmonie haar 75 jarig bestaan met het traditionele Nieuwjaarsconcert in de burgerzaal van het gemeentehuis te Velsen waar alle onderdelen van de vereniging act-de-presence zullen geven.
Om 12.00 uur zal de Showband in samenwerking met Damiate Band Haarlem het muzikale startschot geven voor het nieuwjaarsconcert. Voor het gemeentehuis zullen zij vrolijke klanken verzorgen voorafgaand aan het nieuwjaarsconcert dat verder verzorgd wordt door het IJHmusementsorkest o.l.v. Elivera van Sloten en Seabreeze bigband o.l.v. Sebastian Ohm.
De burgerzaal zal vanaf 12.00 uur open zijn voor het publiek waar om 12.30 het binnenconcert zal beginnen. In de pauze is er gelegenheid om een kopje koffie te nuttigen.
U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken en luisteren.

Het nieuwjaarsconcert is de 1e in een reeks van vele optredens die rond dit jubileumjaar te horen en te zien zullen zijn. Met als grote toegift, een groots schouwburg concert in het najaar in Velsen.

Klik hier voor een foto impressie >
2019 > >>

• Zo 23 februari '20
    Carnavals optocht Belgie Rupelmonde