Nieuws

Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws

Nieuws

Sponsor de IJmuider Harmonie

Sponsor de IJmuider Harmonie met Sponsorkliks op de volgende link. Het kost u niets extra en levert extra inkomsten op voor de vereniging!

Klik hier om te beginnen met webwinkelen:<< < 20222020 > >>

Slotweekend Brederode

Na het eerste optreden van New Harbour Winds in de Ruïne van Brederode op 19 september werden we opnieuw gevraagd om tijdens het slotweekend van de Ruïne (30 oktober 2021) een optreden te verzorgen. Met een korte voorbereiding qua repetities heeft New Harbour Winds weer een leuk muzikaal programma in elkaar weten te draaien.
Helaas was het weer ons niet goed gezind, het regende voortdurend, maar er was een grote luifel beschikbaar waaronder zowel het ensemble als publiek zich kon wapenen tegen de elementen.
Foto's worden later gepubliceerd.


Eerste optreden New Harbour Winds

Na een lange periode van niets kunnen/mogen, daarna alleen repeteren was het vandaag (19 september 2021) eindelijk de allereerste uitvoering van het nieuwe ensemble 'New Harbour Winds' (toen nog tijdelijk 'El Combo' geheten) tijdens het muziekweekend van de Ruïne van Brederode.
Samen met andere koren/orkesten uit de regio werden er door deze dag heen muzikale optredens verzorgd. Samen met het IJHMusementsorkest waren we om 16:15 uur aan zet.
Om-en-om werden er door beide orkesten stukken gespeeld onder leiding van Harmen Cnossen.
Op deze zonovergoten dag was er veel toehorend en enthousiast publiek aanwezig, alle beschikbare kaarten waren uitverkocht. Een leuk optreden en zeker voor herhaling vatbaar.

New Harbour Winds in actie

Het IJHmusements orkest in actie

 


Eerste optreden IJHMusements orkest in 2021

Na een lange periode van niets kunnen/mogen, daarna alleen repeteren was er vandaag (19 september 2021) eindelijk weer een uitvoering van het IJHMusementsorkest tijdens het muziekweekend van de Ruïne van Brederode.
Samen met andere koren/orkesten uit de regio werden er door deze dag heen muzikale optredens verzorgd.
Samen met het nieuwe IJmuider Harmonie ensemble 'New Harbor Winds' waren we om 16:15 uur aan zet.
Om-en-om werden er door beide orkesten stukken gespeeld onder leiding van Harmen Cnossen.
Op deze zonovergoten dag was er veel toehorend en enthousiast publiek aanwezig, alle beschikbare kaarten waren uitverkocht. Een leuk optreden en zeker voor herhaling vatbaar.

Het IJHmusements orkest in actie

New Harbor Winds in actie

 


De eerste optredens zijn weer in aantocht...

De eerste optredens voor het ensemble 'New Harbor Winds' (toen nog tijdelijk showorkest El Combo) en het IJHmusementsorkest staan weer op punt van beginnen. Locatie: Ruïne van Brederode in Santpoort. komt dat zien en horen.
Zondagmiddag 19 sept: 16.15 – 17.15 IJmuider Harmonie op de binnenplaats.
Reserveren voor bezoekers van het optreden kan via het ticketsysteem op de website van de Ruïne: http://www.ruinevanbrederode.nl/ er zijn nog kaarten beschikbaar.
 
 

 


Repetities gaan weer beginnen

Eindelijk...
We mogen weer repeteren !!
Vanaf 7 juni worden de repetities van alle afdelingen van de IJmuider Harmonie weer opgestart.
In de resterende weken voor de vakantie kunnen de leden hun beste muzikale beentjes weer voor zetten. Hopelijk hoeft er niet te veel 'stof' uit de instrumenten worden geblazen, maar de Corona tijd zal ongetwijfeld impact hebben gehad op de embouchure.

Veel speelplezier.


Gelukkig nieuwjaar

Leden en bestuur van de IJmuider Harmonie wensen u een gelukkig, voorspoedig en muzikaal 2021 toe.


<< < 20222020 > >>

Agenda

  • Ma 8 januari '24
    Start Leerorkest
    Opleidingen
Volledige agenda >

Social Media


Er is een fout opgetreden tijdens het ophalen van de tweets. Bekijk al onze tweets op http://www.twitter.com/MuziekIJH